Meny uke 44

  1.  Quinoasalat med mango - (Salat/Kyllingrett 1)
    I denne retten har vi kylling brystfilet, mango, koriander, sitron, quinoa, rødløk, isbegsalat, dressing (gluten, melk)
  2. Kylling m/sursøt saus - (Kyllingrett 2)
    I denne retten har vi kylling brystfilet, ris, wokgrønnsaker, sursøt saus
  3. Laks med grønn pesto - (Fiskerett)
    I denne retten har vi laks, tagliatelle, grønn pesto, cherrytomat, rødløk, aspargesbønner (gluten, egg, fisk)
  4. Stroganoff med potetmos - (Storfe rett)
    I denne retten har vi storfekjøtt, sopp, løk, potetmos, brokkoli (melk)
  5. Quinoasalat med vegetarboller - (Vegetar rett)
    I denne retten har vi vegetarboller, mango, koriander, sitron, quinoa, rødløk, isbegsalat, dressing (gluten, melk)
    Frokostmeny: 

    Eggerøre med ost og kalkunpålegg 

    Noe endring i grønnsaker i rettene kan forekomme.
    Dette er fordi tilgang og kvalitet på råvarer varierer fra uke til uke.
Tilbake til bloggen