Meny uke 48

  1.  Tacosalat m/pasta - (Salat/Kyllingrett 1)
    I denne retten har vi kylling brystfilet, pasta, paprika, rødløk, mais, tacodressing, cherrytomat (gluten, egg, sennep, melk)
  2. BBQ kylling m/søtpotet - (Kyllingrett 2)
    I denne retten har vi kylling brystfilet, søtpotet fries, løk, sopp, aspargesbønner, bbq marinade
  3. Torsk m/grønnsaksmos - (Fiskerett)
    I denne retten har vi torsk, potet, selleri, brokkoli, lime, vårløk (fisk)
  4. Pasta-grateng - (Storfe rett)
    I denne retten har vi kjøttdeig, løk, paprika, tomat, pasta, basilikum, ost, chili, gulrot, ostesaus m/cottage-cheese (gluten, melk)
  5. Vegetarboller i tomatsaus med spagetti - (Vegetar rett)
    I denne retten har vi kidneybønner, løk, paprika, tomat, pasta, basilikum, ost, chili, gulrot, ostesaus m/cottage-cheese (gluten, melk)
    Frokostmeny: 

    Eggerøre med ost og kalkunpålegg 

    Noe endring i grønnsaker i rettene kan forekomme.
    Dette er fordi tilgang og kvalitet på råvarer varierer fra uke til uke.
Tilbake til bloggen