Meny uke 34

  1. Pastasalat med grønn pesto - (Salat/Kyllingrett 1)
    I denne retten har vi kylling brystfilet, pasta, grønn pesto, cherrytomat, rødløk, fetaost, paprika (gluten, melk)
  2. Kylling med fries og tyttebærdressing - (Kyllingrett 2)
    I denne retten har vi kylling brystfilet, potet, tyttebærdressing, grønn salat, sukkererter (melk). 
  3. Scampi med sursøt saus - (Fiskerett)
    I denne retten har vi scampi, creme fraiche, sursøt saus, cherrytomat, løk, aspargesbønner, ris, (melk, skalldyr)
  4. Kjøttgryte med kokosmelk - (Storfe rett)
    I denne retten har vi kjøttdeig, løk, sopp, brokkoli, ris, kokosmelk, soyasaus (soya, gluten)
  5. Pastasalat med roasted kikerter - (Vegetar rett)
    I denne retten har vi våre egne kikerter, pasta, grønn pesto, cherrytomat, rødløk, fetaost, paprika (gluten, melk)
    Frokostmeny: 

    Eggerøre med ost og kalkunpålegg 

    Noe endring i grønnsaker i rettene kan forekomme.
    Dette er fordi tilgang og kvalitet på råvarer varierer fra uke til uke.
Tilbake til bloggen