Om oss

I FITGO lager vi sunne måltider i forskjellige størrelser. Enten om du vil opp eller ned i vekt, eller bare ønsker sunn mat som er ferdiglaget. Hos oss får du mat som inneholder det kroppen din trenger i et måltid.

Vi ser at mange sliter med å få i seg sunn og rett mat over lengre tid fordi man i perioder kanskje har mindre energi, lengre dager på jobb eller har for mange tidstyver i hverdagen. Dette går utover kvaliteten på ernæringen noe som kan være umotiverende for de fleste.

Derfor jobber vi i FITGO for at “den raske løsningen” også skal kunne være sunn (og god). FITGO måltider kan bestilles her på nettsiden og hentes på et av våre flere hente punkt.

Våre hentepunkt er: FITGO sine lokaler i Nikkelveien 10 Sandnes, City 24/7 Treningssenter i Sandnes og FITGO sitt eget treningssenter på Tjensvoll

Hvordan fungerer FITGO?

Hos oss bestiller du fra nettsiden den pakken som passer deg best. Enten om det er 1 uke med 14 bokser, eller 4 uker med 6 bokser eller hva enn som måtte passe deg og din hverdag best.

Når du har bestemt deg for pakken du ønsker, vil du få opp valg av retter. Kyllingrett 1/Salat, Kyllingrett 2, fiskerett, storfe rett og vegetar rett. Under “ukens retter” her på nettsiden kan du se hva som er planlagt ukens retter. Disse endres hver uke, slik at om du bestiller en 4 ukers pakke så vil du få nye retter hver uke.

Når du har bestemt deg for retter så krysser du enkelt av for det og så til handlevognen. Vi har leveringer på mandag.

Til slutt vil du få opp henteplass. Her velger du den som enten er nærmest eller som passer deg best på hentetidspunkt. Det står klokkeslett for henting på hvert sted i dette feltet.

Er det andre ting du lurer på ved bestilling så kan du enkelt kontakte meg, så hjelper jeg deg gjerne!

Mitt navn er Victoria Mari, jeg har som mange andre hatt et anstrengt forhold til mat gjennom forskjellige perioder av livet mitt. Dette har jeg erfart at utrolig mange rundt meg også har hatt. Enten om det er tid, energi eller kunnskap som begrenser ernæringen, så ser jeg at flere ikke når målene sine. Derfor startet jeg FITGO!