Om oss

Ukes "prepp" gjøres hver mandag på dagen og leveres mellom 18 og 22 på mandags kveld. Du kan velge å bestille hjem for 69kr eller velge pick-up på et av våre senter uten ekstra kostnad.

Vi har hatt noe problemer med nettsiden så om du ikke får opp ønsket pick-up plass så kan du legge ved kommentar i feltet hvor du ønsker pick-up ved bestilling så ordner vi det ved levering. 

Våre pick.up plasser er City 24/7 treningssenter i Sandnes (10-20), FITGO treningssenter på Tjensvoll (05-23) og Rebel functional fitness på Buøy. Her får du mail når maten er levert i kjøleskapet av budet (mellom 18 og 22 på mandag)

Om du henter på FITGO treningssenter og dørene ikke er åpne så ringer du 97493105 eller 97939238 så åpner vi dørene for deg.

Ved hjemme levering blir maten levert på døren av vårt bud mellom 18 og 22 på mandags kveld. Om du ikke er hjemme eller ikke ønsker at vi ringer på døren (lyd-leggetid) så ber vi deg legge dette inn som kommentar ved bestilling eller sende mail til foodprep@fitgo.no.

Om du legger inn abonnement, vil du få levering hver mandag. Ukens retter varierer fra uke til uke, du kan endre dine meny valg inne på din side. 

Ønsker du å ha en ukes pause så kan du fikse det selv på min side, om du ikke får til det så kan du sende oss en mail så fikser vi det for deg. 

 

 

OM OSS

I FITGO lager vi sunne måltider i forskjellige størrelser. Enten om du vil opp eller ned i vekt, eller bare ønsker sunn mat som er ferdiglaget. Hos oss får du mat som inneholder det kroppen din trenger i et måltid.

Vi ser at mange sliter med å få i seg sunn og rett mat over lengre tid fordi man i perioder kanskje har mindre energi, lengre dager på jobb eller har for mange tidstyver i hverdagen. Dette går utover kvaliteten på ernæringen noe som kan være umotiverende for de fleste.

Derfor jobber vi i FITGO for at “den raske løsningen” også skal kunne være sunn (og god). FITGO måltider kan bestilles her på nettsiden og hentes på et av våre flere hente punkt.

Våre hentepunkt er: FITGO sine lokaler i Nikkelveien 10 Sandnes, City 24/7 Treningssenter i Sandnes og FITGO sitt eget treningssenter på Tjensvoll
Vi leverer også hjem til deg om du ønsker det. Her er prisen 69kr. 

Hvordan fungerer FITGO?

Hos oss bestiller du fra nettsiden den pakken som passer deg best. Enten om det er 1 uke med 14 bokser, eller 4 uker med 6 bokser eller hva enn som måtte passe deg og din hverdag best.

Når du har bestemt deg for pakken du ønsker, vil du få opp valg av retter. Kyllingrett 1/Salat, Kyllingrett 2, fiskerett, storfe rett og vegetar rett. Under “ukens retter” her på nettsiden kan du se hva som er planlagt ukens retter. Disse endres hver uke, slik at om du bestiller en 4 ukers pakke så vil du få nye retter hver uke.

Når du har bestemt deg for retter så krysser du enkelt av for det og så til handlevognen. Vi har leveringer på mandag.

Til slutt vil du få opp henteplass/levering. Her velger du den som enten er nærmest eller som passer deg. Det står klokkeslett for henting på hvert sted i dette feltet. Leveringer gjøres mellom 18:00 og 22:00, samme som leveringer til henteplass. Du vil motta en meld/mail fra oss når bestillingen er levert til hentepunkt eller til leveringsbilen.

Er det andre ting du lurer på ved bestilling så kan du enkelt kontakte meg via mail, så hjelper jeg deg gjerne!

Mitt navn er Victoria Mari, jeg har som mange andre hatt et anstrengt forhold til mat gjennom forskjellige perioder av livet mitt. Dette har jeg erfart at utrolig mange rundt meg også har hatt. Enten om det er tid, energi eller kunnskap som begrenser ernæringen, så ser jeg at flere ikke når målene sine. Derfor startet jeg FITGO!