Meny uke 38

  1. Pastasalat med bbq dressing - (Salat/Kyllingrett 1)
    I denne retten har vi kylling brystfilet, pasta, bbq dressing, cherrytomat, rødløk, mais, paprika (gluten, melk, egg, sennep)
  2. Kylling med fries og tyttebærdressing - (Kyllingrett 2)
    I denne retten har vi kylling brystfilet, potet, tyttebærdressing, grønn salat, sukkererter (melk). 
  3. Laks med grønn pesto - (Fiskerett)
    I denne retten har vi laks, tagliatelle, grønn pesto, rødløk, sopp, brokkoli, (gluten, fisk, egg)
  4. Kjøttgryte med kokosmelk - (Storfe rett)
    I denne retten har vi kjøttdeig, løk, sopp, brokkoli, ris, kokosmelk, soyasaus (soya, gluten)
  5. Pastasalat med roasted kikerter - (Vegetar rett)
    I denne retten har vi våre egne kikerter, pasta, bbq dressing, cherrytomat, rødløk, mais, paprika (gluten, melk, sennep, egg)
    Frokostmeny: 

    Eggerøre med ost og kalkunpålegg 

    Noe endring i grønnsaker i rettene kan forekomme.
    Dette er fordi tilgang og kvalitet på råvarer varierer fra uke til uke.
Tilbake til bloggen