Uke 48

  • Pastasalat med hvitløksdressing - (Salat/Kyllingrett 1)
    I denne retten har vi kyllingbryst, pasta, hvitløksdressing, rødløk, paprika, mais, vårløk, 
  • Kylling satay med peanuttsaus - (Kyllingrett 2)
    I denne retten har vi kyllingbryst, ris, paprika, squash, rødløk, (melk, soya, peanøtt)
  • Stekt laks m/soya og sesamfrø - (Fiskerett)
    I denne retten har vi ovnsbakt laks, vietnamesisk eggnuddlesalat, diverse grønnsaker og friske urter. (sesam, fisk, soya, gluten, egg)
  • Karbonade med løk og persille - (Storfe rett)
    I denne retten har vi kjøttdeig, løk, persille, aspargesbønner, paprika, søtpotet (egg)
  • Hjemmelagd vegetarburger  - (Vegetar rett)
    I denne retten har vi linser, sopp, linfrø, kidneybønnesalat, syltet rødløk (soya)
Noe endring i grønnsaker i rettene kan forekomme.
Dette er fordi tilgang og kvalitet på råvarer varierer fra uke til uke.
Tilbake til bloggen