Ukens rett uke 4

  • Quinoa salat - (Salat/Kyllingrett 1)

    I denne retten har vi kylling, quinoa (gluten), tomat, rødløk, mais, kremost (melk), ruccola.

  • Kremet kylling med tagliatelle - (Kyllingrett 2)

    I denne retten har vi kylling, tagliatelle (gluten), creme fraiche (melk), spinat, tomat, løk.

  • Scampi i sur-søt saus - (Fiskerett)

    I denne retten har vi scampi (skalldyr)eggnudler (gluten, egg), sur-søt saus, kålsalat (hodekål, grønnkål, gressløk),

  • Juicy kjøttboller med spicy tomatsaus - (Storfe rett)

    I denne retten har vi karbonadedeig, løk, chili, hvitløk, spagetti (gluten), tomat, tomat pure, aubergine. 

  • Kremet pasta med spinat - (Vegetar rett)

    I denne retten har vi pasta (gluten), creme fraiche (melk), sopp, spinat, løk.

Noe endring i grønnsaker i rettene kan forekomme.
Dette er fordi tilgang og kvalitet på råvarer varierer fra uke til uke.

Tilbake til bloggen