Ukens rett uke 49

  • Pastasalat med persille og spinat - (Salat/Kyllingrett 1)
    I denne retten har vi Kyllingbryst, pasta (hvete), persille, spinat, ruccula, fetaost (melk), tomat, rødløk, gresskarkjerner.
  • Kyllingwok - (Kyllingrett 2)
    I denne retten har vi kyllingbryst, eggnudler, wok grønnsaker, chili og soya saus, sesam
  • Gulkarrigryte med torsk - (Fiskerett)
    I denne retten har vi torsk, paprika, ananas, løk, aspargesbønner, ris, kokosmelk. (fisk)
  • Søtpotetlasagne - (Storfe rett)
    I denne retten har vi kjøttdeig, løk, tomat, paprika, ost, søtpotet, cottage cheese, rømme, salsa. (melk)
  • Hjemmelagd vegetarboller med gul karri  - (Vegetar rett)
    I denne retten har vi linser, sopp, linfrø, gul karrisaus, kokosmelk, div grønnsaker.
Noe endring i grønnsaker i rettene kan forekomme.
Dette er fordi tilgang og kvalitet på råvarer varierer fra uke til uke.
Tilbake til bloggen