Ukens rett uke 5

  • Quinoa salat med mange spennende smaker - (Salat/Kyllingrett 1)

    I denne retten har vi kylling, quinoa (gluten), tomat, rødløk, paprika, gresskarkjerner, solsikkekjerner, kikerter. 

  • Kylling med tyttebærdressing (kundefavoritt) - (Kyllingrett 2)

    I denne retten har vi kylling, tyttebærdressing (melk), ovnsbakt potetfries, salat, cruchy sukkererter. 

  • Laksewok med digg, hjemmelaget saus - (Fiskerett)

    I denne retten har vi laks (fisk), gulrot, hodekål, minimais, woksaus (soya), nudler (egg, gluten), paprika og bambus skudd.

  • Chili con carne - (Storfe rett)

    I denne retten har vi kjøttdeig, løk, chili, hvitløk, ris, tomat, tomat pure, kidneybønner.

  • Kremet pasta med spinat - (Vegetar rett)

    I denne retten har vi pasta (gluten), creme fraiche (melk), sopp, spinat, løk.

Noe endring i grønnsaker i rettene kan forekomme.
Dette er fordi tilgang og kvalitet på råvarer varierer fra uke til uke.

Tilbake til bloggen