Ukens retter uke 19

  1. Pastasalat med fitgodressing - (Salat/Kyllingrett 1)
    I denne retten har vi kylling brystfilet, pasta, fitgo dressing, mais, rødløk, paprika, cheery tomat (gluten, melk, sennep, egg)
  2. Tom Kha Gai - (Kyllingrett 2)
    I denne retten har vi kylling brystfilet, paprika, sukkererter, ingefær, kokosmelk, sitrongress, ris, chili
  3. Kremet fiskesuppe - (Fiskerett)
    I denne retten har vi torsk, laks, scampi, gulrot, purre, potet, creme fraiche, løk (melk)
  4. Kjøttboller med tomatsaus - (Storfe rett)
    I denne retten har vi kjøttdeig, løk, tomat, basilikum, spagetti, brokkoli (gluten)
  5. Vegetarboller med tomatsaus - (Vegetar rett)
    I denne retten har vi vegetarboller, løk, tomat, basilikum, spagetti, brokkoli (gluten)
    Frokostmeny: 

    Eggerøre med ost og skinke 

    Noe endring i grønnsaker i rettene kan forekomme.
    Dette er fordi tilgang og kvalitet på råvarer varierer fra uke til uke.
Tilbake til bloggen