-
Kyllingsalat - (Salat/Kyllingrett 1)
I denne retten har vi Kyllingbryst, tomat, reddik, rødløk, gressløk- og -hvitløksdressing (egg, melk) og romanosalat. -
Kylling rød karri - (Kyllingrett 2)
I denne retten har vi kyllingbryst, ris, paprika, løk, kokosmelk, brokkoli, red curry paste. -
Stekt torsk med grønnsaksmos - (Fiskerett)
I denne retten har vi torsk, potet, brokkoli, creme fraiche, lime, vårløk, selleri. (fisk, melk) -
Kjøttgryte med ris - (Storfe rett)
I denne retten har vi kjøttdeig, gulrot, løk, ris, sopp, brokkoli, lett creme fraiche, gressløk, storfesaus. -
Kremet gryte med tagliatelle - (Vegetar rett)
I denne retten har vi tagliatelle, creme fraiche, spinat, sopp, løk,
Dette er fordi tilgang og kvalitet på råvarer varierer fra uke til uke.