Ukens retter uke 51

  • Kyllingsalat - (Salat/Kyllingrett 1)
    I denne retten har vi Kyllingbryst, tomat, reddik, rødløk, gressløk- og -hvitløksdressing (egg, melk) og romanosalat.
  • Kylling rød karri - (Kyllingrett 2)
    I denne retten har vi kyllingbryst, ris, paprika, løk, kokosmelk, brokkoli, red curry paste.
  • Stekt torsk med grønnsaksmos - (Fiskerett)
    I denne retten har vi torsk, potet, brokkoli, creme fraiche, lime, vårløk, selleri. (fisk, melk)
  • Kjøttgryte med ris - (Storfe rett)
    I denne retten har vi kjøttdeig, gulrot, løk, ris, sopp, brokkoli, lett creme fraiche, gressløk, storfesaus.
  • Kremet gryte med tagliatelle  - (Vegetar rett)
    I denne retten har vi tagliatelle, creme fraiche, spinat, sopp, løk, 
Noe endring i grønnsaker i rettene kan forekomme.
Dette er fordi tilgang og kvalitet på råvarer varierer fra uke til uke.
Tilbake til bloggen